Expositie Yarden

En toen was het alweer eind november 2017. De tijd gaat gewoon veel te snel. Het eerste hele jaar zonder papa zit er al weer bijna op….

3 november was de avond dat ik voor het eerst sinds mijn afstuderen een expositie had. Ik mocht mijn afstudeerwerk tentoonstellen in het crematorium in Ede. Een erg bijzonder plek voor mij omdat daar ook het afscheid van mijn vader heeft plaatsgevonden.

In het kader van mijn scriptie had ik in februari dit jaar contact gezocht met de manager voor wat meer achtergrondinformatie over nazorg en kunst in het gebouw. Zodoende kwam het ter sprake dat het mooi zou zijn om mijn afstudeerwerk tentoon te stellen op de herinneringsavond op 3 november. Hier komen mensen dierbaren herinneren en een kijkje nemen achter de schermen.

3 november was het dan zo ver. Mijn werk was te bewonderen in de familiekamer.
Het was een drukbezochte avond waarin ik veel mooie gesprekken heb gehad. Iedereen kwam voor een dierbare en dat verbond elkaar.

20171103_174718
Dit was de ruimte met achterin mijn werk.
20171103_174140
Het boek met de miniatuur schilderingen en een paar op display. De kwaliteit is wat minder omdat ik die avond mijn camera was vergeten en alles met mijn telefoon is genomen 😦
20171103_162545
Mijn pronkstuk plus visitekaartjes. Er zijn best wat meegenomen!

20171103_174155

20171103_174144
De toyobo etsen

Ik denk wel dat papa trots op mij zou zijn. Hij vond sowieso dat ik mijn werk meer moest tonen. Ik was/ben nogal bescheiden wat dat betreft… haha…

Het is nu tijd om mij weer te richten op datgene wat ik echt leuk vind !!(niet dat ik deze expositie niet leuk vond, integendeel zelfs, maar ik ben de afgelopen twee maanden fulltime gaan werken en dat was niet bevorderlijk voor mijn creatieve geest ;)). Dus er komen veel leuke dingen aan!

Liefs,
Eveline

 

Advertenties

Gepubliceerd door Eveline

Illustrator

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: